Fredrik Öberg - Träningen Till Målet

Alla inlägg den 26 mars 2013

Av Fredrik Öberg - 26 mars 2013 16:55

Drog till gymmet nu idag som sagt då jag kör 5 dagar i veckan då jag blir så rastlös av att bara träna 3 dagar i veckan. Men som titeln säger så finns det människor som äcklar mig så enormt mycket och det är folk på gymmet. 


Idag på gymmet så körde jag axlar och biceps blandat med ett litet cardio pass, när jag joggade på rullbandet så ser jag en kille som hade en ljusgrön tshirt ( den var det från början iaf ) men nu var den mörkgrön av allt svett och han ligger på bänken och kör hantellyft och svetten sprutar så det står härliga till, han kör sina reps och lägger ifrån sig vikterna och går ifrån bänken och kör något annat utan att torka av efter sig. Det är seriöst det vidrigaste som jag vet.  Folk får ju tänka att andra människor inte vill ligga och gnida sig i deras snusk svett. Sen finns det ännu en kategori som äcklar mig och det är människor som står och håller på med mobilen ( facebookar, smsar etc. ) och uppehåller maskiner för andra, man får en såndär känsla av att man bara vill skrynkla ihop dom och slänga dom i en papperskorg. Men seriöst ska man stå och hålla på med mobilen och inte träna så kan man lika gärna dra därifrån, För det finns människor som är på gymmet för att träna och inte facebooka! 


Denna blogg var ju inte till för att klaga på människor utan handla om min framfart mot ett bättre liv och en bättre kropp, men ibland får man ta smällar! 


Vi börjar lida oss mot slutet av denna månad och som tidigare kommer jag lägga ut bilder med resultat samt mätresultat på min kropp så ni får något hum hur det ser ut för mig och hur det går! Det inlägget kommer nu lagom till påsken! 



Bjuder på en ryggbild eftersom jag är nöjd över min utveckling: 

 


Peace! 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Vilken bloggportal är bäst?
 Bloggplatsen
 Blogg.se
 Nattstad
 Myshowroom
 Devote
 Någon annan?

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Framgång

Min Vardag


Ovido - Quiz & Flashcards